puput

Rekisteriseloste ja tietosuoja

Asiakasrekisteri
Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa nimi, osoite, sähköpostiosoite sekä matkapuhelinnumero. ArtKaikkosen asiakasrekisteri on luottamuksellinen eikä rekisterin tietoja luovuteta eteenpäin.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin, jotka koskevat tilauksia. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan, johon tilausvahvistus/lasku lähetetään 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on saanut tilausvahvistuksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti sähköpostilla.

Rekisterin pitämisen peruste
Henkilö on tilannut tuotteen/tuotteita ArtKaikkonen.fi -verkkokaupasta.

Rekisterin tarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on ArtKaikkosen asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää yrityksen toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin.

Henkilötietoja käsitellään vain henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

ArtKaikkosella on oikeus käyttää asiakasrekisterin sisältämiä tietoja postitustarroina omaan suoramainontaan. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä yrityksen asiakaspalveluun sähköpostitse.

Rekisterin sisältämät tiedot
Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot

Rekisterin suojaus
Rekisterin tietoja ei koskaan luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan rekisterin ylläpitämisestä vastaavalla henkilöllä. Rekisteri on suojattu salasanalla. Rekisteri sijaitsee Artkaikkosen palveluntarjoajan www-palvelimella.

Rekisterin ylläpitämisestä vastaava henkilö
Rekisterin ylläpidosta vastaa Piia Harle.