puput

Toimitusehdot

Hinnat
Voimassaoleva hinta on se hinta, joka näkyy verkkokaupan sivuilla tilauksen tekohetkellä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Asiakkaan laskuun lisätään toimituskulut. Toimitus tapahtuu pääsääntöisesti kirjepostina tai postin pakettilähetyksenä. Jos haluat jonkin muun lähetystavan, ole hyvä ja mainitse tästä tilauksen yhteydessä. Yli 100 euron lähetykset toimitetaan ilman lähetyskuluja.

Toimitustavat ja –kulut
Toimitamme tuotteet postitse asiakkaalle edullisimmalla tavalla tai suuremmat erät yhteisesti sovitulla tavalla esimerkiksi Matkahuollon pakettipalveluna. Yli 100 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Myös nouto on mahdollinen - ilmoita tästä tilauksen yhteydessä ja sovi nouto etukäteen.

Postitushinnat Suomeen
kirjeenä 3 - 5,50 €/lähetys painon mukaan
pakettina 10 €/lähetys

Ensisijainen lähetystapa on aina kirje. Jos tuotteen/lähetyksen mitat ylittävät kirjepostille asetetut enimmäiskoot (250 mm x 400 mm x 30 mm) tai painoa on yli kilo, toimitetaan tilaus silloin pakettina.

Toimitusaika
Toimitusaika on 1 – 2 viikkoa. Joissakin tapauksissa toimitusaika voi olla pidempi. Viivästyksistä, jotka ovat yli 7 vrk normaalia toimitusaikaa pidemmät, otamme sähköpostitse yhteyttä asiakkaaseen.

Maksutavat
Tilauksen maksaminen tapahtuu laskulla, joka lähetetään asiakkaalle 1 - 3 arkipäivän kuluttua tilauksesta s-postilla. Lasku toimii myös tilausvahvistuksena. Maksuaika on 14 vrk. Kun suoritus näkyy myyjän tilillä, tuotteet lähetetään 7 arkipäivän sisällä. Maksumuistutuksesta peritään muistutusmaksu voimassa olevan lain mukaisesti. Alle 5 euron tilauksiin lisätään pienlaskutuslisä 3 euroa.

Palautusehdot
Verkkokauppa on etäkauppaa, jota koskee 14 vrk:n palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla siisti, myyntikuntoinen ja pakatut tuotteet on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan. Sovi palautuksesta aina etukäteen myyjän kanssa. Jos palautus johtuu asiakkaasta eli tuote on virheetön, asiakas maksaa palautuspostimaksun. Kun kyse on reklamaatiosta , myyjä maksaa palautuslähetyksen postikulut. Mittojen / omien toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tilauksen sitovuus
Tilauksen jälkeen ostaja saa laskun sähköpostilla, jolloin myös syntyy sitova kauppasopimus.

Ylivoimainen este (force majeur)
Myyjä ei vastaa, jos tilausta ei voida toimittaa tai tilaus myöhästyy sellaisista ulkopuolisista syistä, joihin myyjä ei voi vaikuttaa. Sellaisia ovat esimerkiksi tuonti- ja vientikiellot, yleensä liikenteen häiriintyminen, viranomaispäätökset, luonnonkatastrofit jne. Myös myyjäosapuolen vakava sairastuminen voi olla este toimituksille. Jos esteitä tavaran toimittamiseen ilmenee, niistä ilmoitetaan aina asiakkaalle henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Riitatilanteet
Riitojen ratkaisemiseen sovelletaan Suomen lakia.