puput

Yritysinfo

Ilahduta ystävääsi tai hemmottele itseäsi tilaamalla uniikki lahja! Valikoimastamme löydät perinteisiä käsitöitä, koruja ja hauskoja askarteluja sekä taidetta originaaleina ja painotuotteina. Tervetuloa ostoksille käsityökauppaamme!

Tämän verkkokaupan ylläpitäjänä toimii Piipitii. Piipitii myy uniikkeja käsitöitä, askarteluja ja muita pikkulahjoja yksityisille kuluttajille. Tuotteiden toteutuksesta ja suunnittelusta vastaa Piipitii ellei tuotteiden kohdalla muuta mainita.

Piipitii on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Piipitii?

Ihanat siskokset, lempinimeltään piipi ja tiiti eli Piipitii. 

Tue suomalaista työtä!

Ostamalla pieniltä suomalaisyrityksiltä ja itse itsensä työllistäneiltä ihmisiltä tuet suomalaista työtä ja suomalaisten toimeentuloa monikansallisten yhtiöiden sijaan.

 

Piipitii mukana löytöeläinten auttamisessa

Pienetkin teot saavat aikaan ihmeitä! Piipitii haluaa olla tukemassa löytöeläinten hyväksi tehtävää työtä.

Enkeli-Muru -kortin tuotot ohjattiin tärkeään työhön löytäeläinten hyväksi.

Murun tarina: Muru oli löytökoira. Se muutti meille 8-vuotiaana, kovia kokeneena. Menneisyydestään huolimatta sen sydän oli puhdasta kultaa. Muru oli aina iloinen ja nautti saamastaan huomiosta yli kaiken. Saimme pitää Murun luonamme tasan vuoden ennen kuin se nukkui pois vakavan sairauden takia. Muru muistutti meitä siitä, kuinka jokainen ansaitsee toisen mahdollisuuden. Anna sinäkin löytöeläimelle koti!

Enkeli-Muru -kortti tuli myyntiin lokakuussa 2014.

Tänään 30.1.2015 kävimme viemässä Oulun eläinkodille 6 isoa pakkausta kisujen matolääkkeitä, kuten toive oli. Mukana oli itsekin löytökoira Diego - jota tosin kissa tai matolääkkeet eivät kiinnostaneet tippaakaan vaan pieni sakemanni pentu sai kaiken huomion.

Loput Muru-kortit jäivät eläinkodille, josta he saavat korteista kertyneet varat suoraan omaan käyttöönsä.

Kiitos paljon kaikkille, jotka olette kortteja ostaneet! Erityiset kiitokset myös He-ka kirppikselle Kiiminkiin, Kirppis-Kamulle Muhokselle ja Taide ja Kehys Jokelaan Ouluun, kun otitte kortteja myyntiin.

 

  HUOM! Klikkaa kuvat suuremmiksi.
 
Onko sinulla oma hyväntekeväisyysprojekti, johon haluaisit Piipitiin tukea - ota rohkeasti yhteyttä!

Lyhyesti

  • perustettu 2012 (nimellä ArtKaikkonen)
  • erikoistunut taidekäsitöihin
  • järjestää myös taide- ja kulttuuripainotteisia tapahtumia ja kursseja
  • Enkeli-Muru -kortti löytöeläinten auttamiseksi
  • käyttämättömillä tuotteilla palautusoikeus