puput

Yritysinfo

Ilahduta ystävääsi tai hemmottele itseäsi tilaamalla uniikki lahja! Valikoimastamme löydät perinteisiä käsitöitä, leluja, sisustustuotteita hauskoja askarteluja sekä taidetta originaaleina ja painotuotteina. Tervetuloa ostoksille käsityökauppaamme!

Tämän verkkokaupan ylläpitäjänä toimii Piipitii. Piipitii myy uniikkeja käsitöitä, askarteluja ja muita pikkulahjoja yksityisille kuluttajille. Tuotteiden toteutuksesta ja suunnittelusta vastaa Piipitii ellei tuotteiden kohdalla muuta mainita.

Piipitii on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Piipitii?

Ihanat siskokset, lempinimeltään piipi ja tiiti eli Piipitii. 

Tue suomalaista työtä!

Ostamalla pieniltä suomalaisyrityksiltä ja itse itsensä työllistäneiltä ihmisiltä tuet suomalaista työtä ja suomalaisten toimeentuloa monikansallisten yhtiöiden sijaan.

 

Piipitii mukana löytöeläinten auttamisessa

Pienetkin teot saavat aikaan ihmeitä! Piipitii haluaa olla tukemassa löytöeläinten hyväksi tehtävää työtä.

Diego-koiran purkkiongelma

Diego on tuotu yhdelle Suomen löytöeläinkodeista ja vaikka sen alkuperäistä kotia ja omistajaa yritettiin löytää, ei niitä löytynyt. Se ehti käydä muutamassa kodissa tutustelemassa perhe-elämään, mutta aika reippaan ja riehakkaan luonteensa takia, se palautui löytäeläinkotiin aina uudestaan. Kunnes sen hauska ja hieman erilainen ulkonäkö sulatti sydämemme. 

Diego pääsi osaksi laumaa, johon sen lisäsi kuuluvat Pablo ja Frida, myöskin reippaat ja kohtuu isokokoiset koiruudet. Ruokapurkkeja avataan tiuhaan tahtiin ja useammasti kuin kerran on tullut mieleen, voisiko purkkeja jotenkin kierrättää, siis hyödyntää.

Nyt koiranruokapurkit on tuunattu kauniiksi säilytyspurkeiksi. Ne ovat n. 18 cm korkeita ja halkaisijaltaan 10 cm. Niihin sopivat hyvin vaikkapa keittiövälineet: kauhat, vispilät ja kapustat. Vai vaikka sukkapuikot, viivottimet - vain mielikuvitus on rajana. Jokainen purkki on erilainen.  Tällä hetkellä väreinä harmaa ja hento vaaleanpunainen, myöhemmin muitakin värejä tulossa. Jokaisesta myydystä purkista lahjoitetaan 2e löytöeläinten hyväksi tehtävään työhön kotimaassamme.

Haluatko sinä olla mukana tekemässä hyvää - voit ostaa purkin tai voit ottaa purkkeja myyntiin tai vaikkapa sisustuselementiksi liikkeeseesi. Ota yhteyttä!!

Kun purkkien myynnistä on kertynyt sopiva summa, lahjoituksesta tulee kuvia tänne sivulle.

 

HUOM! Klikkaa kuvat suuremmiksi.


Enkeli-Muru -kortin tuotot ohjattiin tärkeään työhön löytäeläinten hyväksi.

Murun tarina: Muru oli löytökoira. Se muutti meille 8-vuotiaana, kovia kokeneena. Menneisyydestään huolimatta sen sydän oli puhdasta kultaa. Muru oli aina iloinen ja nautti saamastaan huomiosta yli kaiken. Saimme pitää Murun luonamme tasan vuoden ennen kuin se nukkui pois vakavan sairauden takia. Muru muistutti meitä siitä, kuinka jokainen ansaitsee toisen mahdollisuuden. Anna sinäkin löytöeläimelle koti!

Enkeli-Muru -kortti tuli myyntiin lokakuussa 2014.

Tänään 30.1.2015 kävimme viemässä Oulun eläinkodille 6 isoa pakkausta kisujen matolääkkeitä, kuten toive oli. Mukana oli itsekin löytökoira Diego - jota tosin kissa tai matolääkkeet eivät kiinnostaneet tippaakaan vaan pieni sakemanni pentu sai kaiken huomion.

Loput Muru-kortit jäivät eläinkodille, josta he saavat korteista kertyneet varat suoraan omaan käyttöönsä.

Kiitos paljon kaikkille, jotka olette kortteja ostaneet! Erityiset kiitokset myös He-ka kirppikselle Kiiminkiin, Kirppis-Kamulle Muhokselle ja Taide ja Kehys Jokelaan Ouluun, kun otitte kortteja myyntiin.

 

  HUOM! Klikkaa kuvat suuremmiksi.
 
Onko sinulla oma hyväntekeväisyysprojekti, johon haluaisit Piipitiin tukea - ota rohkeasti yhteyttä!

Lyhyesti

  • perustettu 2012 (nimellä ArtKaikkonen)
  • erikoistunut taidekäsitöihin
  • järjestää myös taide- ja kulttuuripainotteisia tapahtumia ja kursseja
  • Enkeli-Muru -kortti löytöeläinten auttamiseksi
  • käyttämättömillä tuotteilla palautusoikeus